BD logo
За BD Новини Защо ERP Кариера

          Начало   Контакти
:: Начало » Новини
Business Dynamics ще ПРОВЕДЕ ОБУЧЕНИЕ И презентация на microsoft dynamics Nav .  
29.05.2008

Business Dynamics има удоволствието да Ви покани на презентация и бизнес обучение върху софтуерния продукт Microsoft Dynamics NAV. В първата част ще бъдат разгледани някои основни въпроси, свързани с архитектурата и развитието на ERP системите, ще бъдат посочени по-важните характеристики и функционалности на Microsoft Dynamics NAV. Втората част е насочена към придобиването на практически знания по използването на продукта.

 


Защо си заслужава да участвате?
Този курс би помогнал на всеки, желаещ да научи нещо повече за развитието на ERP системите в световен и национален мащаб. Обучението е насочено към хора, занимаващи се с финансово – счетоводна дейност, маркетинг, търговия и дистрибуция, планиране и анализ, ИТ поддръжка. Подходящо е за мениджъри на средно и високо управленско ниво във фирмата.

Записване за участиеBusiness Dynamics - ERP в строителното проектиране
 
20.12.2006

Business Dynamics премина към втората фаза на проекта за внедряване на ERP система в строителният бизнес. Компания АСА - Варна - разгръщане на системата в сферата на строителните проекти.Business Dynamics - ERP в строителството
 
15.01.2006

Business Dynamics стартира проект за внедряване на ERP в БИЛДЕКС - Варна. Фирмата изгражда големи строителни обекти по Черноморието, във вътрешността на страната и в София. Първата фаза от проекта предвижда въвеждане в експлоатация на счетоводният модул на системата и складовите наличности.

 Copyright © 2006 Business Dynamics. Created by Cybermark