BD logo
За BD Новини Защо ERP Кариера

           Начало    Контакти
AXAPTA
:: Начало » Microsoft Dynamics NAV » Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics NAV
dynamicsAX_Medium.jpg

Интегрираната система за управление на бизнеса от клас Планиране ресурсите на предприятието (ERP - Enterprise Resource Planning) Microsoft® Dynamics NAV e софтуерна разработка на бившата датската компания Navision a/s, а сега собственост на Microsoft и част от продуктовата група на Microsoft Business Solutions. През 1999 г. на базата на специална тестова процедура системата е сертифицирана от KPMG Bulgaria за пълна съвместимост с изискванията на българското законодателство и счетоводна практика. Microsoft® Dynamics NAV е предназначена за управление на малки и средни предприятия, което я прави особено подходяща за българските икономически условия. Залегналите принципи в нейното проектиране и експлоатационни характеристики отразяват най-съвременните тенденции в развитието на информационните и управленски технологии в световен мащаб.

Продуктът е изграден на модулно-функционален принцип, което дава въможност на клиента да избере точно тази функционалност от която има нужда. Той се характеризира с лекота при работа и обучение и представлява надеждно средство за ефективна организация и изпълнение на бизнес процесите.

Microsoft Dynamics NAV 4.0/5.0
dynamics-home7_Big.jpg


Microsoft Dynamivs NAV Ви помага да се разраствате с желаното от Вас темпо. Чрез него развивате предимствата на силните си страни, като извличате максимума от Вашето време и ресурси. NAV Ви помага да оптимизирате бизнеса си и да увеличите Вашата производителност.Вие можете да използвате Microsoft Dynamivs NAV като алтернатива на съществуващите във фирмата Ви системи. Софтуерът Ви дава възможност да изберете различни сфери на приложение като финансов мениджмънт, производство, дистрибуция, управление на връзките с клиенти и е-бизнес.С Navision Вие контролирате бизнеса си чрез бързия достъп до точна и актуална информация. Системата Ви позволява да реагирате мигновено на изискванията на вашите клиенти и на пазарните промени, като същевременно ръководите дейността си по възможно най-ефективния метод. Microsoft Dynamivs NAV Ви дава свободата да се концентрирате върху бизнеса.Microsoft Dynamivs NAV намалява складовата Ви наличност до 40% и операционните Ви разходи до 30%.

 

Управление на финансите
pic1_Medium.jpg

Microsoft Dynamics NAV (Navision) Ви дава всичко, от което се нуждаете за да вземате спокойно стратегически решения. Вие имате достъп до финансовите данни в реално време и мощни инструменти, които да Ви помогнат да ги анализирате от всеки един ъгъл. В допълнение улеснява изпълнението на ежедневните задачи, бързо и лесно месечно приключване и може да сте напълно сигурни, че Вашите данни са точни.
Управление на взаимоотношенията с клиенти
pic2_Medium.jpg

С Microsoft Dynamics NAV (Navision) Вашият екип винаги разполага с информацията, която ще му помогне да предостави на всеки клиент допълнителна стойност. Те могат да намерят отчета бързо, акуратно да следват предпочитанията на клиента и да отговорят на въпроса изчерпателно и разрешат проблема мигновенно. Всичко това ще направи настоящите Ви клиенти щастливи и ще Ви привлече нови.
Управление веригата на доставки
pic3_Medium.jpg

Microsoft Dynamics NAV (Navision) дава на Вашите служители средствата, с които могат да управляват всяка връзка във веригата на доставки. Системата предоставя информация в реално време, което им помага да поддържат оптимално ниво на инвентара, глки процеси на заявки, автоматизиране на производствените процеси, превозването на стоките и разширяване на Вашия бизнес на нови пазари.


гореотпечатай

 
Референции
 Copyright © 2006 Business Dynamics. Created by Cybermark