BD logo
За BD Новини Защо ERP Кариера

          Начало    Контакти
AXAPTA
:: Начало » ERP системи » Microsoft Dynamics AXAPTA
Microsoft Dynamics Axapta
dynamicsAX_Medium.jpg

Microsoft Dynamics AX / преди Axapta / е мощна и надеждна информационна система, която Ви помага да работите ефективно с клиенти, партньори, служители и доставчици. Axapta Ви дава информация и гъвкавост, за да осъществите своята бизнес стратегия, да управлявате всички офиси и да подобрявате резултатите, като развивате своя бизнес.

Microsoft Dynamics Axapta е система от висок клас, която свързва всички участници във вашия бизнес. Тя Ви помага да управлявате по-добре своята фирма, да реагирате по-бързо и да постигнете конкурентни предимства.

Всички потребители, офиси и процеси са обединени в една база данни, което опростява поддръжката в сравнение със системите с отделни бази данни за всеки офис. Възможността за групиране на сървърите в клъстер позволява бърза работа дори при използване на една бази данни от множество офиси в няколко държави.

Управлявайте всички офиси на своята фирма в реално време като използвате една централна база данни. Служителите въвеждат и актуализират данните за покупки, продажби, складови наличности, производствени операции, плащания и счетоводни записи в системата и те веднага се включват в съответните справки и отчети.

С Axapta получавате всичко в една система. Тя използва една бизнес логика, един програмен код, една база данни и една среда за разработка, за да свърже всички участници във Вашия бизнес и да разкрие нови възможности пред Вашата фирма.

С цялостното решение може лесно и бързо да анализирате състоянието на своя бизнес. Новата информация за дейността на всеки офис се отразява в реално време в базата данни. Поддръжката и развитието на системата са улеснени, защото всички промени се въвеждат еднократно и стават валидни за цялата фирма.

Microsoft Dynamics AX 4.0
dynamics-home7_Big.jpg


Новата версия на Microsoft Dynamics AX – преди Microsoft Axapta – може да Ви помогне Вашите служители да бъдат по продуктивни, Вашата компания по-добре да комуникира и взаимодейства с международните си филиали, клиенти и бизнес партньори.

Системата е разработена да работи тясно свързана с продуктите на Microsoft, което Ви помага да развиете досегашните технологии, които Вие добре познавате и използвате. Microsoft Dynamics автоматизира и оптимизира управлението на финансите, взаимоотношенията с клиенти, услуги, човешките ресурси и веригата на доставките, което Ви позволява да развивате Вашия бизнес успешно.

 

Управление на финансите
pic1_Medium.jpg

Microsoft Dynamics Axapta 4.0 Ви дава всичко, от което се нуждаете за да вземате спокойно стратегически решения. Вие имате достъп до финансовите данни в реално време и мощни инструменти, които да Ви помогнат да ги анализирате от всеки един ъгъл. В допълнение улеснява изпълнението на ежедневните задачи, бързо и лесно месечно приключване и може да сте напълно сигурни, че Вашите данни са точни.
Управление на взаимоотношенията с клиенти
pic2_Medium.jpg

С Microsoft Dynamics Axapta 4.0 Вашият екип винаги разполага с информацията, която ще му помогне да предостави на всеки клиент допълнителна стойност. Те могат да намерят отчета бързо, акуратно да следват предпочитанията на клиента и да отговорят на въпроса изчерпателно и разрешат проблема мигновенно. Всичко това ще направи настоящите Ви клиенти щастливи и ще Ви привлече нови.
Управление веригата на доставки
pic3_Medium.jpg

Microsoft Dynamics Axapta 4.0 дава на Вашите служители средствата, с които могат да управляват всяка връзка във веригата на доставки. Системата предоставя информация в реално време, което им помага да поддържат оптимално ниво на инвентара, глки процеси на заявки, автоматизиране на производствените процеси, превозването на стоките и разширяване на Вашия бизнес на нови пазари.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОКУМЕНТИ ЗА MICROSIFT DYNAMICS AX 4.0
прочети повече

ДEMO Dynamics AX 4.0
прочети повече


гореотпечатай

 
 
Референции
maritsa-logo-sm_Thumbnail.jpg
Microsoft Axapta осигурява ефективно управление на финанси, счетоводство, дълготрайни активи, паричен поток, инвестиционна дейност и управленски анализи. Интеграцията на Axapta с Q4 на Engica добави възможност за управление поддръжка и ремонт на машини и съоръжения, както и на складово стопанство.
 Copyright © 2006 FTS. Created by Cybermark