BD logo
За BD Новини Защо ERP Кариера

          Начало   Контакти
:: Начало » Dynamics NAV
Dynamics NAV

Business Dynamics предлага управленски решения, базирани на утвърдени ERP системи на Microsoft Dynamics.

dynamicsAX_Medium.jpg

Microsoft Dynamics™ NAV e интегрирана система за управление на малък и среден бизнес, ползваща единна база данни и обслужваща бизнес процесите свързани с Финансов Мениджмънт, Маркетинг, Планиране, Производство, Дистрибуция, Логистика, Сервизна Дейност, Електронна търговия, Управление на проекти.

Днес Navision се използва от над 50 хиляди компании в 130 страни на света.Българската версия на системата е сертифицирана от KPMG България.Продуктът е изграден на модулно-функционален принцип, което дава въможност на клиента да избере точно тази функционалност от която има нужда.Той се характеризира с лекота при работа и обучение и представлява надеждно средство за ефективна организация и изпълнение на бизнес процесите.

NAVIHOTEL

НавиХотел е интегрирано софтуерно бизнесрешение за управление и контрол на хотелски комплекси, вериги от хотели и управление на собствеността. Софтуерният продукт включва модулите: Рецепция, Резервации, Външно-търговски договори и Управление. Програмата е подходяща и за градски и за курортен тип хотели, поддържа необходимите спецификации по дейността им и е достатъчно гървкава за настройване спрямо уникалния стил на всеки хотел.

НавиХотел притежава необходимия набор инструменти и средства за разработка, с помощта на които да се осъществи връзка със съществуващи (наследени) системи, с които работи дадена фирма. Средата за разработка е достатъчно гъвкава за да отговори на потребностите и изискванията на всеки конкретен потребител.


гореотпечатай

 
 
Референции
 Copyright © 2006 Business Dynamics. Created by Cybermark