BD logo
За BD Новини Защо ERP Кариера

           Начало   Контакти
:: Начало » Функционалност » BI /бизнес анализи/
Бизнес анализи

Бизнес анализите Ви позволяват бързо да трансформирате бизнес данните си в знания и стратегически действия.

Компаниите събират и съхраняват невероятно по обем количество информация. Благодарение на Бизнес анализи, информацията се превръща в помощно средство за бизнеса.

Изпълнителни и финансови директори, ръководители, контрольори, счетоводители,  служители в търговските и маркетинговите отдели, всички те преглеждат и разбират предоставените им справки, които преди са изглеждали безсмислени, скъпи или  отнемащи прекалено много време. Вие сте в състояние да се учите от предишните решения, прецизно да изследвате възможностите и потенциалните пазари и клиенти. Вие имате необходимите отговори преди настъпването на крайната дата, преди пазарът да се е променил и преди конкуренцията да Ви е изпреварила.

Решението предоставя надеждни резултати, независимо от сложността на отправените към нея заявки. Използваните бизнес данни се обновяват непрекъснато в синхрон с процесите в самата система. Вие можете да зададете периодичността на това обновяване – всеки ден, всяка седмица или всеки месец. Изцяло е избегната възможността за дублиране на източниците на информация и риска от неточни данни.

Отчетите могат да бъдат съхранени като документ в познатият ни Microsoft Excel формат или да бъдат качени на сървър, до който имат достъп определени служители, без да е необходимо за това намеса на ИТ отдела.

Сигурността се управлява централизирано, като се намалява ангажираността на отделния потребител и натоварването върху ИТ отдела. Вие имате пълен контрол върху правата за достъп на потребителите.


гореотпечатай

  
Референции
 Copyright © 2006 Business Dynamics. Created by Cybermark