BD logo
За BD Новини Защо ERP Кариера

           Начало   Контакти
:: Начало » Функционалност » HR
Управление на персонала

Решението за управление на персонала дава на служителите от отдел "Личен състав" основните средства за управление на служители, екипи и звена в цялата организация. Информацията за служителите се съхранява в добре подреден и удобен за работа архив, който насочва вниманието към управлението на служителите, а не само към архивирането на документите.

Проследявайте лесно промените във вашия бизнес. HR решението включва средство за графично моделиране и представяне на структурата на организацията – линейна, матрична или проектно-ориентирана. Всички промени и създаването на нови екипи се извършват лесно с  „преместване” на служителя по схемата с мишката.

В архива на системата се пазят автобиографии, договори, данни за контакт, договорено заплащане и т.н. Всички данни за служителя са събрани в едно място и се управляват централизирано. Освен това по всяко време имате достъп до архивни документи, например предишни договори със служителя.

С HR решението Вие използвате опита от предишен подбор на кадри и откривате точните медии и средства за набиране на служители.

Обработката на всеки кандидат за работа се улеснява от създаването на лично досие с данни за контакт, автобиография, мотивационно писмо и т.н.  Вие контролирате целия процес на пордбора – от приемане на документи, през насрочване на интервю до одобрение или отказ. Цялата информация остава в досието на кандидата за бъдещо ползване.

С HR решението Вашите служители могат да получават амбициозни задачи за професионално развитие, които да отразяват Вашата бизнес стратегия.


гореотпечатай

 
Референции
 Copyright © 2006 Business Dynamics. Created by Cybermark