FTS logo
За BD Новини Защо ERP Кариера

          Начало   Контакти
:: Начало » Бизнес сектори » Търговия и дистрибуция
Решение за търговия и дистрибуция

Водещ фактор за доходността при търговията със стоки е ефективното управление на складовите наличности.

В същото време от критична важност е способността да се доставят стоките в точното време. Мудността в доставките не рефлектира само върху забавянето на фактурите, но и до голяма степен въздейства върху удовлетвореността на клиента и застрашава вашата позиция на заслужаващ доверие, сигурен доставчик. Система, която предоставя пълен и актуален поглед върху състоянието на складовите наличности може да Ви помогне да оптимизирате нивото им до необходимият Ви капацитет.

Решението за търговия и дистрибуция управлява складовите наличности ефективно чрез пълната интеграция на информацията за наличностите и въведените поръчки за покупки и продажби. Системата позволява пълно автоматизиране на процесите на покупка и продажба, започвайки от издаването на оферта до доставката и фактурирането на поръчката.

Например, по време на процеса на продажба потребителят може да проверява кредитния лимит, да проследява историята на работата с даден клиент или поръчка, да има точна информация за евентуалния недостиг в склада, и т.н.

От гледна точка на покупките,  Вие може да намерите най-подходящия продукт като срок за доставка, цена или други параметри, след което да сравните получените оферти.

Вие можете ефективното да управлявате склада в реално време, като във всеки един момент разполагате с информация за артикулите и отделните складове. С решението за търговия и дистрибуция, Вие можете да поддържате детайлна информация за Вашите складове и да определяте стойността на инвентара, както и колко счетоводни записа на свързани операции от различните складове ще бъдат отразени.

Вие можете да разделите Вашият склад на конкретни единици за определяне на местонахождението, например мислено разделение на сгради, области или дори рафтове. Това позволява да се управляват местонахождението на артикулите и улеснява складовите работници при определяне на местонахожденията на артикулите и тяхното лесно последващо откриване.


гореотпечатай

 
Референции
 Copyright © 2006 Business Dynamics. Created by Cybermark